Недопирлив: Кобајаши одлета во историјата на „Четири скокалници“

Јапонецот беше доминантен во Оберсдорф, во Гармиш Партенкирхен, во Инсбрук, а остана недопирлив и во Бишофсхофен каде суверено ја порази конкуренција и се придружи на Свен Ханавалд и на Камил Штох како единствени досега со победи на сите натпревари