Aудио снимки: Џулијани ја убедува Украина да испита обвинувања против Бајден

Аудио-снимки, до кои ексклузивно дојде „Си-Ен-Ен“, покажуваат дека поранешниот правен советник на претседателот на САД, Доналд Трамп и поранешен градоначалник на Њујорк, Рудолф Џулијани, безмилосно поттикнува...