Русија се закани дека ќе протерува западни новинари доколку биде блокирана на јутјуб

Новинарите од западните земји ќе бидат протерани од Русија доколку YouTube го блокира пристапот до брифинзите на Министерството за надворешни работи на Москва, соопшти Министерството за...