Рустеми: Не почувствував сериозно влијание од Јанева што да кажам на распитот за „Рекет“

Мојот исказ во Обвинителството за организиран криминал ќе даде придонес во делот на настаните поврзани со Поштенска Банка – рече обвинителот на СЈО Бурим Рустеми кој...