(ВИДЕО) Јапонската принцеза Мако ја доби љубовта, ја загуби титулата – се омажи за обичен граѓанин

Телевизијата NHKWORLD_News прикажа снимка на која принцезата Мако ја напушта царската резиденција во главниот град Токио, се збогува со семејството, им се поклонува на родителите и...