Сенатори го прашуваат американскиот претседател за критериуми за канење земји пред Големиот Самит за Демократија

Претседателот на Комитетот за надворешни работи на Сенатот, Боб Менендез и уште седум други сенатори испратија писмо до американскиот претседател Џо Бајден пред Самитот за демократија,...