Во„8 Септември“навалица од пациенти, болницата затвора одделенија

Целта на сето ова е за да ги одмориме малку медицинските сестри, преморени се, постојано дежураат. Инаку, граѓаните треба да знаат дека итните случаи нема да се враќаат, ќе бидат одложени само закажаните операции кои што можат да чекаат“, изјави директорот Стојчев за НОВА