Лекарите бараат Владата да ја одложи школската година за две недели: Имаме над 16.000 активни на ковид, најмногу во Скопје

Во ЛДП, партијата која денеска излезе со предлог во новата Комисија за заразни болести да влезат и професорите д-р Никола Пановски и д- р Драган Даниловски...