ВИДЕО Вечерва се доделуваат Оскарите, Шон Пен се закани дека ќе ги стопи своите статуетки доколку Зеленски не зборува на церемонијата  

Нема ништо поголемо од тоа церемонијата со Oскарите да му даде можност да се обрати пред сите нас… Ако филмската академија не овозможи на лидерството во...