Заев: Ако „Шверцери“ не ја платат штетата во МНТ, ќе ја плати директорката, некој мора

Премиерот, одговарајќи на пратенички прашања на денешната собраниска седница, нагласи дека сторената штета во објектот на МНТ ќе мора да се надомести или од навивачката група „Шверцери“ или од директорката Симона Угриновска