(Директно) Презентација на стратешкиот инвестициски проект „Соларен парк Стипион“-Обраќање на премиерот Заев и првиот човек на „Акуо Енерџи“Ското

Премиерот Зоран Заев, заедно со Ерик Ското, претседател на француската компанија „Акуо Енерџи“ како и францускиот амбасадор Сирил Бомгартнер, ќе се обратат по повод реализацијата на...