Зврлевски: Се почесто се злоупотребува следењето на комуникациите

Прекумерното користење на следењето на комуникациите се почесто се злоупотребува, рече републичкиот јавен обвинител Марко Зврлевски, на денешната меѓународна конференција „Следење на комуникациите – законска рамка...