Во тек е рочиште за случајот „Софтвери“: Обвинителството презентира докази од телефоните на Рашковски

Обвинителката Ивана Трајчева повеќе од еден час изведува материјални докази во случајот „Софтвери“ во кој  е обвинет поранешниот генерален секретар на Владата Драги Рашковски. Трајчева презентира СМС...

Рашковски за доказите на обвинителката во „Софтвери“ вели дека се приказна и го бара УСБ -то од МВР

Првообвинетиот во случајот „Софтвери“ Драги Рашковски тврди дека доказите на Обвинителството за организиран криминал се стекнати на незаконски начин, и побара обвинителката Ивана Трајчева да достави...