Германските социјалдемократи: Заев да размисли за оставката, немаме разбирање за ветото на Бугарија

Оставката на премиерот Заев, оценува Шмид во интервјуто за партиското гласило на германските социјалдемократи, е лоша вест и за реформските напори во земјава, но и за...