Спас Ташев: Функционирањето на историската комисија во сегашниот формат е излишно

Функционирањето на Заедничката комисија за историски и образовни прашања меѓу Бугарија и Северна Македонија во сегашниот формат е излишно и лично не гледам смисла во продолжување...