Стевановиќ за кандидатот за Центар на СДСМ,Герасимовски: Горан е вреден,чесен и исполнителен!

Директорката на Инфективната Клиника во Скопје Милена Стевановиќ која заедно со Емилијан Станковиќ и Ирина Бухова беше една од неколкуте кандидати кои беа предложени од општинските...