Тенис: Стечајниот суд во Лондон прогласи банкрот на Борис Бекер

Судијката Кристина Дерет го отфрли барањето на правниот тим на легендарниот германски тенисер и одби да даде рок од дополнителни 28 дена за покривање на долг кон приватната банка „Арбутнот Лејтам“ од четири милиони евра што датира 2015 година