Белгија во шок: Келнер во познато кафуле во Брисел силувал студентки, газдата не го пријавувал

Повеќе девојки се огласија преку социјалната мрежа Инстаграм во последните неколку денови за да обелоденат дека келнер вработен во едно од најпосетуваните студентски кафулиња во градот...