Најинтересните натпревари од групната фаза на Светското фудбалско првенство 2022

Вообичаено, најинтересните натпревари на едно Светско првенство се оние во елиминациите, но СП 2022 во Катар ќе понуди многу интригантни натпревари веќе во групната фаза. Репрезентациите...