Ангелоски: Економските оператори немаат резерви за нарушената ликвидност, институциите да обезбедат поддршка

Во панел дискусијата тој потенцираше дека во нашата земја жената како човечки капитал не е ставена во функција на економски раст и развој бидејќи половина од...