Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ со транспарент го прекинаа говорот на Јовески

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ на јавната расправа за новиот закон за Јавно обвинителство го прекинаа излагањето на Државниот јавниот обвинител, Љубомир Јовески, истакнувајќи од галеријата транспарент на...

Транспарент во мечот ПАОК – Ајакс во ЛШ: Македонија е една и единствена и овде е

Порака со ваква содржина е истакна на стадионот „Тумба“ во Солун, па останува да видиме дали овој дел од кореографијата на домашните навивачи ќе влезе и во бележникот на делегатот што ќе значи и поведување на дисциплинска постапка и парична казна за грчкиот клуб