Бизнисмените од РС Македонија и од Бугарија ќе може да се жалат за дискриминација при инвестирањето

Привлекување на инвестиции, поддршка на старт-апи и на компании од Северна Македонија и Бугарија, како и соработка на полето на иновациите, биле темите на разговор она...