Управен суд поништи одлука на Министерството за култура: Изборот на директор на Центарот за култура во Струмица бил неправилен и незаконски

Управниот суд ја поништил одлуката на Министерство за култура за избор на директор на НУЦК „Антон Панов“. Судот ја уважил тужбата на двете одбиени кандидатки, Јасмина...