Организациска екипираност за изборите: ДПА формира осум партиски оддели

По состанокот на Централното претседателство на Демократската партија на Албанците во Тетово, потпретседателката Фатмире Исаку го повтори ставот на лидерот Мендух Тачи дека со останатите партии од албанскиот политички блок нема основа за соработка