Нови имиња во ЦО на СДСМ: Архитектот Мишко Ралев и професорот Леонид Наков дел од тимот на Ковачевски

Лидерот на СДСМ, Димитар Ковачевски со членовите кои треба да ги предложи за највисокото партиско раководство, ветува нова енергија во СДСМ. Од партиски извори Нова дознава...

Заев: Пред средината на февруари ќе нема коалициски договори и спогодби

Премиерот најави дека на седниците на Извршниот и на Централниот одбор на СДСМ в петок ќе се разговара за сите политички прашања, ќе се направи рекапитулар на годината, а ќе се разгледуваат и односите со сите во коалицијата, потенцирајќи дека таа донела големи одлуки за државата