Интервју со Ирена Цветковиќ: Ние сме поголеми патриоти токму поради љубовта и грижата за луѓето

За правата на ЛГБТИ заедницата сега и на почетокот на последнава декада. Колку се задоволни и се чувствуват безбедно овие лица. Дали македонското општество го чувствуваат...