Забава и бројни изненадувања за посетителите: Денеска се отвора најголемиот ТЦ во земјава „Ист Гејт Мол“

„East Gate Mall“, најголемиот трговски центар во земјава, ќе биде отворен денеска. Нуди широк избор на 220 локални и интернационални брендови, а комплексот располага и со...