Димитар Ковачевски во посета на тутунопроизводителите

Ковачевски: Имаме највисоки откупни цени за тутунот во последните десет години, дури 33 отсто повеќе во споредба со лани

Тутунарите ќе добијат највисоки откупни цени во последните десет години, најави денеска од Прилеп премиерот Димитар Ковачевски. Откупната цена ќе биде за 33 отсто поголема од...