Специјалното обвинителство на Косово објави дека се уапсени 5 лица осомничени за подготвување терористички напади

Специјалното обвинителство на Косово објави вечерва дека се уапсени пет лица осмоничени за подготвување терористички напади и неовластено поседување експлозивни средства, оружје и други материјали, јавува...