УЈП:Нема да се казнува ако некој не се регистрира во системот за данок

- Ќе направиме да дојде тука на шалтерите или ние да одиме кај него преку мобилните даночни шалтери и врз основа на тоа да не дозволиме никој да биде изземен, а притоа да биде регистриран во овој систем, цели директорката Лукаревска