Бекингамска палата во Л.А.: Новиот дом на Бекамови со 110 простории

Резиденцијалниот објект има 14 спални, 27 тоалети и бањи, куглана, берберница, кино, винска визба, теретана, солариум, фризерски салон, салон за масажа, музеј за кукли, паркинг за 100 автомобили. Во дворот има базен, терен за тенис и мини игралиште за фудбал. Викторија ќе добие модна патека, а најмалиот син Круз - музичко студио