За 1 век дипломатски односи САД-Албанија, американските визи од април со 10 годишна важност

Американската амбасадорка во Тирана, Јури Ким, по повод 100-годишнината од воспоставувањето на билатералните односи меѓу САД и Албанија, денеска им донесе среќна вест на граѓаните.  Одлуката...