Кочници за СЈО: Телеком дава отпор, ВИП и ОНЕ соработувале

Најголем отпор во соработката за предистражната постапка за прислушувањето која ја води Специјалното јавно обвинителство доаѓа од Македонски Телеком, дознава НОВАТВ. ВИП и ОНЕ соработувале, но...