Мицкоски: Секој што се огрешил пред законот ќе одговара, од прв до последен

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на денешниот предизборен собир во скопската општина Чаир рече дека граѓаните на Република Македонија секогаш се наоѓаат на дното на приоритетите...