(Видео) Маркотиќ: Коронавирусот може да се наоѓа во сперма, а вакцината не влијае на стерилитет

Нема никакви показатели дека вакцината влијае на стерилитет, но болеста ковид-19 влијае на репродуктивното здравје – нагласи Маркотиќ. Крунослав Цапак, директор на Институтот за јавно здравје,...