Спасовски: Спорното возило не е ауди, туку мерцедес и не било управувано од синот на заменикот министер

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски вели дека внатрешната контрола утврдува факти за случајот со возилото кое во медиумите се поврзуваше со синот на заменикот министер...