Костадиновска Стојчевска: КИЦ  Софија е квалитетно поглавје во односите меѓу Северна Македонија и Бугарија

Министерката за култура, Бисера Костадиновска Стојчевска, како дел од владината делегација која е во официјална посета на Република Бугарија, денеска го посети Културно-информативниот центар на Република...