Манчевски: Трајановски да преземе мерки против директорот на Водовод

СДСМ бара Коце Трајановски веднаш да преземе мерки против директорот на Јавното претпријатие „Водовод и канализација“, поради како што велат, невалидната диплома за завршено образвание. „Коце...