Во Русија денеска втор ден од парламентарните и регионалните избори-опозицијата е исклучена

Во Русија почна вториот ден од гласањето на тридневните парламентарни и регионални избори. Вкупната излезност на гласачите на изборите за Државната дума на Русија вчера до...