„Вечерњи лист“: Пронајдени посмртни останки на 10 лица во гробница кај Вуковар

Во нова масовна гробница кај Вуковар се пронајдени посмртни останки на најмалку десет лица од последната војна, пишува денеска загрепски „Вечерњи лист“. Министерството за бранители вчера...