Ни почит ни помош за семејството на загинатиот кој одел на митинг

Месец и половина откако беше прегазен Сеад Асановски кој патувал на митингот на ВМРО ДПМНЕ и партијата на Амди Бајрам, никој не дошол да ги посети, да им изрази сочувство, да им помогне на сопругата и децата кои нема од што да живеат