(ВИДЕО) Интервју со проф. Дујовски: Сајбер заканите доаѓаат од Русија

Што се однесува до хибридните напади кои се интензивираат во последно време и вордингот на опозицијата која постојано создава чувство на незадоволство кај граѓаните, според професорот...