Черних во интервју за НоваТВ: Земјотресот во Битолско-Леринскиот регион е трет во последните 120 години

Последниот земјотрес во Битолско-Леринскиот регион е трет во последните 120 години и е резултат на постојаното „ растење “ на планината Пелистер и со тоа континуираната...