Кој нелегално гради џамија во Злокуќани – Градоначалникот Јакимовски засега ја стопира градбата

Во понеделник градоначалникот на Карпош, Стевчо Јакимовски ќе се сретне со претставници на бесправната градба на џамија во Злокуќани.  За во понеделник градоначалникот на општина Карпош,...