МОК ги испрати осумте спортисти на ОИ во Токио: Георгиевски и Реџепи знаменосци

Во просториите на Македонскиот олимписки комитет денес беа претставени осумте македонски спортисти кои ќе учествуваат на Олимписки игри во Токио. Македонската спортска експедиција во Јапонија ќе...