Првичните, неофицијални информации се дека има најмалку една жртва.

Пред влезот во Тетово, поточно во Желино во близина на патарината, денеска се случила тешка сообраќајна несреќа, јавува Алсат-М.

Првичните, неофицијални информации се дека има најмалку една жртва.

Детали се очекуваат во текот на денот.