Премиерот Зоран Заев, градоначалникот на општина Шуто Оризари, Курто Дудуш и директорот на ТАВ, Метин Батак, денеска присуствуваат на отпочнувањето на работите на атмосферската канализација во оваа општина од средствата од ТАВ.