Заев и на Фејсбук им посака на Ковачевски и на министрите успех во работата и исполнување на програмата на новата Влада

Денеска ги предадов функцијата и кабинетот на новиот претседател на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски. Нему и на министрите им посакувам успех во работата и...

Заев на доделувањето на плакетите со благодарност за пратениците од првиот повеќепартиски состав на Собранието: Гордо и секогаш со почит ќе се сеќаваме на вашиот придонес во создавањето на независноста на нашата држава

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, на пригодна свеченост во рамките на програмата за одбележување на 30 годишнината од независноста, на пратениците од...

(ВИДЕО) Филипче му подари слика на премиерот Заев: Ви благодарам на поддршката што ја дадовте на здравствениот систем

Секој ден не ни беше борба само со корона, туку и организација на здравствениот систем, секојдневни контакти со колегите, консултации за пациенти, долги состаноци за координација,...

Заев: Здравствените работници заслужуваат најголема почит и благодарност за хуманоста

Направивме сѐ за да ги намалиме ризиците и да се справиме со последиците од смртоносниот вирус. Здравствените работнции ја заслужуваат најголемата почит и благодарност за хуманоста,...