Од:

Заев на Нова Дебата: ВМРО-ДПМНЕ да ги тргне рацете од судството


Лидерот на опозицијата Зоран Заев во живо на Нова дебата одговараше на прашањата на Фејсбук и Твитер заедницата, ваши главни теми не интерес беа програмата на СДСМ, условите за работа на Јанева, можните коалиции, состојбата во судството итн. Погледнете ја дебатата.Comments are closed.