Без вода денеска ќе бидат корисниците на дел од Долно Лисиче.

Прекинот во водоснабдувањето, како што соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје е поради уличен дефект ф-100 мм на ул. „2/56“ Долно Лисиче. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9:40 часот до завршување со санација на дефектот.

Поради уличен дефект ф- 80 мм на ул. „Јордан Мијалков“ 50, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9:40 часот до завршување со санација на дефектот.